Constantine (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. John Constantine ziet demonen op aarde rondlopen en is vastbesloten daar iets aan te doen. Hij gaat ze namelijk...
Constantine

Constantine

Thriller Actie
Taal: Engels Jaar: 2005 Duur: 1 u 56 min

John Constantine ziet demonen op aarde rondlopen en is vastbesloten daar iets aan te doen. Hij gaat ze namelijk terugsturen naar de hel! Na The Matrix strijdt Keanu Reeves in de rol van Constantine opnieuw tegen een vijand uit de bovennatuurlijke wereld in deze bloedstollende occulte thriller, gebaseerd op de figuren uit de strip Hellblazer van DC Comics/Vertigo. Het verhaal speelt zich af in Los Angeles, stad der engelen, waar de geestenwereld is ontketend en de hel losbreekt. Gewijd water, een vlammenwerper die drakenvuur spuwt, een geweer gemaakt van een kruisbeeld en de hulp van een politie-inspecteur die haar vrouwtje staat. Dat zijn de wapens waarmee John Constantine als spirituele krijger ten strijde trekt in een oorlog die het einde der tijden zou kunnen inluiden... Wees maar blij dat hij aan onze kant staat!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Constantine aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Goede film!
loading