Supernatural 01.02 (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Diep in de bossen van Colorado, een diepe verschrikking. De zoektocht van Sam en Dean naar hun vader en naar de...
Supernatural 01.02

Supernatural 01.02

Drama Fantasy Horror Series
Taal: Engels Jaar: 2005 Duur: 41 min

Diep in de bossen van Colorado, een diepe verschrikking. De zoektocht van Sam en Dean naar hun vader en naar de kwade macht die Jessica heeft gedood, leidt naar het bloederige pad van een Wendigo, een kannibalistische geest uit de Amerikaanse traditie.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Supernatural 01.02 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Ook dit tweede deel vond ik erg positief, ook weer spannend, leuk. Een interessante en boeiende serie, waarin je je snel inleeft.
Wat ik ook fijn vind is dat er echt een rode draad door het verhaal heen loopt. Bij deel 1 zagen we dat de vader van Sam en Dean bij het jagen niet terug is gekomen, dus ondanks dat het toch weer om een ander mysterieus verhaal gaat in het tweede deel, gaat de zoektocht naar hun vader ook gewoon door, waardoor je echt een band krijgt met de serie en de hoofdpersonen, wat ik persoonlijk erg prettig vind!
Denk dat je deze serie wel wat kunt vergelijken met de serie Sanctuary (wat ook een supergoede serie is)! Op naar het derde deel...
loading