Supernatural 01.01 (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. "Neem me mee naar huis." Langs een eenzame snelweg in Californië lokt een mysterieuze vrouw in het...
Supernatural 01.01

Supernatural 01.01

Drama Fantasy Horror Series
Taal: Engels Jaar: 2005 Duur: 42 min

"Neem me mee naar huis." Langs een eenzame snelweg in Californië lokt een mysterieuze vrouw in het wit mannen de dood in - een angstaanjagend verschijnsel dat misschien de eerste aanwijzing is voor de broers waar ze hun vader kunnen vinden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Supernatural 01.01 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Had al vaak getwijfeld om deze serie te downloaden. Nu toch gedaan, ben wel positief verrast.
Het is een leuke, spannende, mysterieus in elkaar gezette serie, waarin twee broer Sam en Dean de hoofdrol spelen, zij zijn een soort van bovennatuurlijke jagers (exorcist). Doordat hun moeder op mysterieuze wijze vermoord is toen Sam een baby was en Dean 4 jaar, zijn ze door hun vader opgevoed om vooral de demon / het wezen te zoeken die hun moeder/vrouw gedood heeft en daardoor zijn ze jagers geworden en zoeken geheimzinnige en bovennatuurlijke geesten, demonen en noem maar op!
De twee broers acteren leuk en zijn samen een goed en interessant stel.
Ik heb nu de eerste aflevering gezien en hoewel de serie erg spannend is, zijn de special effects eerlijk gezegd iets aan de nepperige kant, maar dat maakt de serie er niet minder om. De eerste aflevering is ook van 2005 dus er zal zeker verbetering in komen, ik ga zeker verder kijken!!
loading