Demain Tout Commence (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Samuel leidt een rustig en zorgeloos leven aan de kust. Hij woont vlakbij de mensen van wie hij houdt, zonder...
Demain Tout Commence

Demain Tout Commence

Komedie
Taal: Frans Jaar: 2016 Duur: 1 u 53 min

Samuel leidt een rustig en zorgeloos leven aan de kust. Hij woont vlakbij de mensen van wie hij houdt, zonder verantwoordelijkheden en zonder hard te werken. Tot één van zijn vroegere veroveringen laat weten dat hij vader is van een paar maanden oude baby en ze zijn dochter Gloria bij hem achterlaat. Dat ziet hij niet zitten. Vastberaden vertrekt Samuel halsoverkop naar Londen, maar zonder succes. 8 jaar later hebben Samuel en Gloria hun leven opgebouwd in Londen en zijn ze onafscheidelijk geworden. Maar dan duikt de moeder van Gloria opnieuw op en wil ze haar dochter terug.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Demain Tout Commence aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading