Inglorious Basterds (1978) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De originele versie van Inglourious Bastards uit het jaar 1978. Er was eens, in het door Nazi-Duitsland...
Inglorious Basterds

Inglorious Basterds

Actie Komedie
Taal: Engels Jaar: 1978 Duur: 1 u 35 min

De originele versie van Inglourious Bastards uit het jaar 1978. Er was eens, in het door Nazi-Duitsland bezette Frankrijk, een kleine groep Joods-Amerikaanse soldaten genaamd de Inglorious Bastards. Onder leiding van luitenant Aldo Raine heeft deze gewelddadige wraakzuchtige groep militairen tot doel om tijdens de Tweede Wereldoorlog zoveel mogelijk terreur te zaaien onder de Nazi's. Wanneer vernomen wordt dat zowel Hitler als Goebbels een filmpremiere gaan bijwonen in een kleine bioscoop in Parijs, proberen de Bastards voor eens en voor altijd af te rekenen met de kopstukken van het Derde Rijk. Ze worden echter op de hielen gezeten door de meedogenloze kolonel Hans Landa, alias de Jodenjager, die iedere vorm van misleiding feilloos doorziet.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Inglorious Basterds aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Geniale gekte van regisseur Castellari met een steengoede cast!
loading