The Skeleton Key (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Caroline is een jonge verpleegster die wordt ingehuurd om voor de zieke echtgenoot van een oude vrouw te zorgen...
The Skeleton Key

The Skeleton Key

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2005 Duur: 1 u 40 min

Caroline is een jonge verpleegster die wordt ingehuurd om voor de zieke echtgenoot van een oude vrouw te zorgen in een vervallen plantage huis net buiten New Orleans. Caroline raakt al gauw in de ban van het mysterieuze en geheimzinnige gedrag en gaat op onderzoek in het huis, waarbij ze gebruik maakt van een loper om alle deuren te openen. Maar het dodelijke en angstaanjagende geheim op zolder had ze maar beter nooit kunnen ontdekken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Skeleton Key aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Priscilla
Heb deze film al meerdere malen gezien, maar hij blijft keer op keer verbazen. Het hele verhaal is opgebouwd uit raadsels die in een klap duidelijk worden naarmate de film vordert. Het einde valt ietwat tegen, maar bij een film als deze kun je zo'n einde ook wel verwachten. Enorm goede film voor de liefhebbers van raadselachtige motieven!
loading