Alone in the Dark 2 (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. New York City, Central Park. De nacht breekt aan. Edward Carnby is op jacht naar een met sagen omgeven dolk,...
Alone in the Dark 2

Alone in the Dark 2

Thriller Horror
Taal: Engels Jaar: 2008 Duur: 1 u 28 min

New York City, Central Park. De nacht breekt aan. Edward Carnby is op jacht naar een met sagen omgeven dolk, die de bezitter ervan het eeuwige leven zou schenken. Maar Carnby is niet de enige die naar dit relict zoekt en hij heeft nog maar weinig tijd. Donkere machten zitten hem al op de hielen. Met hulp van Abner Lundbert en de geestenjagers Boyle en Perry bedenkt hij een gevaarlijk plan om het kwaad te vernietigen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Alone in the Dark 2 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Ik had vorige week Alone in the Dark 1 gekeken en toevallig kwam ik bij het vervolg uit en was nieuwsgierig naar deze film. Het verhaal en de film was wel aardig, maar is niks vergeleken bij deel 1. Ik snap ook echt niet wat deze film te maken heeft met het eerste deel. Het gaat over een hele andere verhaallijn. Zou leuk en spannend zijn geweest als de twee films elkaar op hadden gevolgd.
Alone in the Dark begint wel spannend en ergens halverwege neemt het wat af. In principe is het verhaal wel oké, maar ik vond op een gegeven moment het zogenaamde wezen (zal niet verklappen wat) wat erg nep overkomen op beeld, waardoor de film minder werd. Toch was de film boeiend genoeg om af te kijken omdat je wilt weten hoe het af gaat lopen. De acteurs daarentegen vond ik wel goed, wat de film ook naar een hoger niveau tilt. Het schijnt dat Alone in the Dark 1 een lichte verfilming was van het uitgekomen spel in 2005 en Alone in the Dark 2 een vervolg. Er zijn 5 games uitgebracht. Maar goed... het is geen slechte film, maar verwacht geen topper. Leuk om gezien te hebben.... ja, en om aan te raden vind ik al zo iets persoonlijks. Je houdt er wel of niet van....? Denk wel dat het een leuke 1 euro topper zal zijn.
loading