Dog Soldiers (2002) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een peloton Britse soldaten wordt uitgezonden naar de wildernis van Schotland. Wat echter een routine-oefening had...
Dog Soldiers

Dog Soldiers

Actie Horror
Taal: Engels Jaar: 2002 Duur: 1 u 41 min

Een peloton Britse soldaten wordt uitgezonden naar de wildernis van Schotland. Wat echter een routine-oefening had moeten zijn, verandert al snel in een ware nachtmerrie, als de mannen de dodelijk gewonde kapitein Richard Ryan en zijn aan stukken gescheurde team vinden. Overdonderd door hetgeen ze gezien hebben, nemen de soldaten toevlucht in een verlaten boerenhuis diep in het woud. Al snel blijkt wie er verantwoordelijk zijn voor het bloedbad, als het huis wordt aangevallen door een groep weerwolven. Zonder contact met de buitenwereld, en maar weinig munitie, zullen de soldaten moeten vertrouwen op hun gevechtstraining om de nacht te overleven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Dog Soldiers aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 4:3
Lenny
Erg spannende film met hier en daar ook de nodige humor. De film begint met een gewone militaire oefening en eindigt in een nachtmerrie als het huisje waar de groep naartoe vlucht belaagd wordt door Weerwolven en ze uit alle macht moeten samenwerken om te overleven. Erg goede acteurs met sterke rollen van Sean Pertwee en Kevin McKidd.

Reviews

Liselotte
Ik ben normaal geen fan van horrorfilms maar toen ik de omschrijving las werd ik toch benieuwd. Al met al een spannende film en zeker de moeite waard. En met een aantal onvoorspelbare gebeurtenissen bleef de film tot het einde toe spannend.
Nicole
Vond het ook een goede horrorfilm en een goed verhaal. Kevin Mckidd als soldaat Cooper vond ik een mooi en perfect personage neerzetten. Acteur Kevin McKidd kennen we o.a. als chirurg in Grey's Anatomy, en Jimmy Cooper in de tv-serie The O.C. Voor een film uit 2002 is hij zeker goed, vooral omdat ze toen nog niet de technische snufjes van tegenwoordig hebben. de digitale, special en visual effects vallen zeker niet tegen, ook de weerwolven zijn goed gefilmd en zagen er toch wel echt en eng uit (voor 2002). De film begint als een gewone militaire training/oefening, maar de spanning en horror volgen al snel, de film blijft ook boeiend en spannend, vond ook de cast erg goed, wat de film ook ten goede deed! Ik heb deze film gekeken als 1 Euro Topper, wat de film dik waard is. Persoonlijk vind ik de waardering ook zeker terecht. Ik weet zeker dat je geen spijt krijgt om deze film te kijken. Ik vond hem Top!
jordi
Een zeer goede film, zeer goed acteerwerk, zeer goed verhaal en geweldige weerwolven.
Stijn
Het verhaal is simpel. Een zoveelste weerwolffilm... Op bepaalde momenten in de film zorgt het camerawerk (om de seconde switchen van camerahoek) voor een ietwat amateuristische indruk.
Gelukkig wel goed acteerwerk. Al bij al voor mij een afknapper, maar smaken verschillen gelukkig...
loading