Dog Soldiers downloaden / online kijken
Een huurfilm is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de film getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.
Een koopfilm dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de film zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de film gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.
Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-film, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De film kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.
Online thuis filmkijken!
Sluiten
Dog Soldiers
€ 8,99 / 18 Moviepoints
VLC Let op: Als er niets afspeelt en je ziet het logo van de VLC player, klik dan hier voor een uitleg om de VLC player (tijdelijk) te deactiveren, of open de film in een losse Windows Media Player.
| Meer

Dog Soldiers

€ 8,99 / 18 Moviepoints
Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
24-08-2013 - Liselotte

Ik ben normaal geen fan van horrorfilms maar toen ik de omschrijving las werd ik toch benieuwd. Al met al een spannende film en zeker de moeite waard. En met een aantal onvoorspelbare gebeurtenissen bleef de film tot het einde toe spannend.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
26-08-2012 - Nicole

Vond het ook een goede horrorfilm en een goed verhaal. Kevin Mckidd als soldaat Cooper vond ik een mooi en perfect personage neerzetten. Acteur Kevin McKidd kennen we o.a. als chirurg in Grey's Anatomy, en Jimmy Cooper in de tv-serie The O.C. Voor een film uit 2002 is hij zeker goed, vooral omdat ze toen nog niet de technische snufjes van tegenwoordig hebben. de digitale, special en visual effects vallen zeker niet tegen, ook de weerwolven zijn goed gefilmd en zagen er toch wel echt en eng uit (voor 2002). De film begint als een gewone militaire training/oefening, maar de spanning en horror volgen al snel, de film blijft ook boeiend en spannend, vond ook de cast erg goed, wat de film ook ten goede deed! Ik heb deze film gekeken als 1 Euro Topper, wat de film dik waard is. Persoonlijk vind ik de waardering ook zeker terecht. Ik weet zeker dat je geen spijt krijgt om deze film te kijken. Ik vond hem Top!
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
14-02-2012 - jordi

Een zeer goede film, zeer goed acteerwerk, zeer goed verhaal en geweldige weerwolven.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
17-07-2011 - Stijn

Het verhaal is simpel. Een zoveelste weerwolffilm... Op bepaalde momenten in de film zorgt het camerawerk (om de seconde switchen van camerahoek) voor een ietwat amateuristische indruk.<br /> Gelukkig wel goed acteerwerk. Al bij al voor mij een afknapper, maar smaken verschillen gelukkig...
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
04-12-2010 - Lenny

Erg spannende film met hier en daar ook de nodige humor. De film begint met een gewone militaire oefening en eindigt in een nachtmerrie als het huisje waar de groep naartoe vlucht belaagd wordt door Weerwolven en ze uit alle macht moeten samenwerken om te overleven. Erg goede acteurs met sterke rollen van Sean Pertwee en Kevin McKidd.
eens of oneens?
(0)
(0)
Cast Kevin McKidd, Sean Pertwee
Regie Neil Marshall
Speelduur 01:40:31
Geluid Stereo
Bandbreedte 1850Kbps
Beeldformaat 4:3
Jaar 2002
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Waardering:
Categorie: Actie
Horror
Een peloton Britse soldaten wordt uitgezonden naar de wildernis van Schotland. Wat echter een routine-oefening had moeten zijn, verandert al snel in een ware nachtmerrie, als de mannen de dodelijk gewonde kapitein Richard Ryan en zijn aan stukken gescheurde team vinden. Overdonderd door hetgeen ze gezien hebben, nemen de soldaten toevlucht in een verlaten boerenhuis diep in het woud. Al snel blijkt wie er verantwoordelijk zijn voor het bloedbad, als het huis wordt aangevallen door een groep weerwolven. Zonder contact met de buitenwereld, en maar weinig munitie, zullen de soldaten moeten vertrouwen op hun gevechtstraining om de nacht te overleven.

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De filmtip bestaat uit de filmtitel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.
Mensen die deze film bekeken, bestelden ook:
Basic