Knallhart (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Samen met zijn moeder verhuist de vijftienjarige Michael Polischka van een chique buitenwijk naar een volksbuurt. Al...
Knallhart

Knallhart

Misdaad Drama
Taal: Duits Jaar: 2006 Duur: 1 u 35 min

Samen met zijn moeder verhuist de vijftienjarige Michael Polischka van een chique buitenwijk naar een volksbuurt. Al snel wordt Michael geconfronteerd met de harde mentaliteit die er heerst en wordt hij het slachtoffer van afpersing. Maar wanneer hij Hamal leert kennen, krijgt de jonge Michael de kans om zich te bewijzen in het echte criminele milieu. Zo kan hij respect afdwingen in de harde buurt die zijn nieuwe biotoop is geworden. Met Knallhart breekt regisseur Detlev Buck definitief door. Deze film werd overladen met prijzen op de Duitse Film Awards 2006, o.a. de Gouden Lola voor beste Duitse film en beste soundtrack. Knallhart deed ook veel stof opwaaien omdat hij een te realistische schets zou geven van enkele Berlijnse buurtscholen. Maar deze film is niet alleen zoals de titel het doet vermoeden - een rauwe schets van een ghetto. Het is vooral het verhaal van een jongen die zijn eigenheid probeert te zoeken in een nieuwe omgeving.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Knallhart aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading