Amazing Grace (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het inspirerende en meeslepende verhaal van de man die vocht voor de afschaffing van de slavernij. De 18e-eeuwse...
Amazing Grace

Amazing Grace

Drama
Taal: Engels Jaar: 2006 Duur: 1 u 53 min

Het inspirerende en meeslepende verhaal van de man die vocht voor de afschaffing van de slavernij. De 18e-eeuwse politicus William Wilberforce (Ioan Gruffudd, bekend uit Hornblower) raakt als jongeman in de ban van predikant John Newton (Albert Finney), die achtervolgd wordt door zijn verleden als kapitein van een slavenboot. Newton spoort Wilberforce aan om zijn leven te wijden aan de afschaffing van de slavernij. Maar de politiek lijkt niet klaar voor zijn boodschap. Na enkele jaren strijd keert Wilberforce ziek en gedesillusioneerd terug naar het platteland, waar hij kennismaakt met de beeldschone Barbara. Door zijn liefde voor haar, vindt hij nieuwe kracht om zijn strijd voort te zetten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Amazing Grace aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading