Stranded (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Oktober 1972, een vliegtuig met daarin 45 leden van een Urugyaans rugbyteam stort neer in de Andes. Hun strijd om in...
Stranded

Stranded

Drama Documentaire
Taal: Spaans Jaar: 2007 Duur: 1 u 51 min

Oktober 1972, een vliegtuig met daarin 45 leden van een Urugyaans rugbyteam stort neer in de Andes. Hun strijd om in leven te blijven op een hoogte van 4.000 meter en dat gedurende 72 dagen is een van de meest indrukwekkendste overlevingsverhalen aller tijden. 16 van de 45 passagiers weten de ramp te overleven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Stranded aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
Indrukwekkend relaas met originele beelden afgewisseld door scenes die later gefilmd zijn. Een ongelooflijk verhaal met gruwelijke feiten welke op een integere manier getoond en verteld worden. Dit zijn dingen die je niet wilt meemaken.
Knap dat zowel de overlevenden als de nabestaanden hier aan meewerkten. De redding die mogelijk gemaakt werd door de heldentocht van twee mannen is echt geweldig. Wat een document. Daar kan de speelfilm niet tegenop.
loading