Ten Inch Hero (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Buiten een hippe sandwichshop in Santa Cruz, Californie, staat een bord: 'Hulp gevraagd, normale mensen hoeven...
Ten Inch Hero

Ten Inch Hero

Romantiek Komedie Drama
Taal: Engels Jaar: 2007 Duur: 1 u 38 min

Buiten een hippe sandwichshop in Santa Cruz, Californie, staat een bord: 'Hulp gevraagd, normale mensen hoeven niet te solliciteren'. Het is tekenend voor de sfeer in het kleine winkeltje, dat gerund wordt door een groep vrienden. Voor hen is het een oase van seks, vriendschap en humor in de ingewikkelde zoektocht naar ware liefde. Piper is een artieste, de mooie Tish een nymfomaan, de charmante punkrocker Priestly verbergt zijn eigen gevoelens met een grote mond en Jenny is juist verlegen, behalve op het internet... Eigenaar Trucker is een hippie uit de jaren zestig. Hij heeft z'n jonge staf niet nodig om de liefde van zijn leven te vinden. Of wel?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Ten Inch Hero aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading