Spooked (2004) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Onderzoekend journalist Mort Whitman is bezig aan zijn belangrijkste onderzoek, het belangrijkste van de natie. Het gaat...
Spooked

Spooked

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2004 Duur: 1 u 8 min

Onderzoekend journalist Mort Whitman is bezig aan zijn belangrijkste onderzoek, het belangrijkste van de natie. Het gaat over de merkwaardige dood van Kevin Jones, verkoper van tweedehandse computers. Terwijl ze de dagen die leiden naar Kevins verdachte dood onderzoeken onthult Mort het rare gedrag van Kevin door de ogen van zijn beste vriend en zijn vriendin. Op welke gevaarlijke geheimen was hij gestuit? Wie heeft hem vermoord? Was het de security, politie, SIS of de CIA. Of had hij teveel gedronken en had hij een auto-ongeluk. Mort is vastberaden en gaat tot op de bodem van de feiten of zullen ze hem ook vermoorden?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Spooked aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 4:3

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading