Call of the Wild 1 + 2 (2000) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In deel 1 en 2 van de serie verliest de jonge pionier Miles Challenger een opbiedoorlog voor Buck, een dure...
Call of the Wild 1 + 2

Call of the Wild 1 + 2

Series Familie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2000 Duur: 1 u 36 min

In deel 1 en 2 van de serie verliest de jonge pionier Miles Challenger een opbiedoorlog voor Buck, een dure sledehond. Maar nadat Buck zijn eerste eigenaar redt, weet Miles het rijke koppel dat Buck nu bezit te overtuigen om hem hun gids te laten zijn. Met de hulp van Buck leidt Miles de LeVants door de wildernis van Yukon. Ze raken verdwaald, maar Miles leidt hen naar huis.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Call of the Wild 1 + 2 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 4:3
Cindy
Ik vind de film ook ontzettend goed! Heel leuk, mooi & ontroerend. Ik zag net dat er nog meerdere films van Call of the Wild zijn & ik denk dat ik ze met en met zal kopen. Ik zie enorm graag films over dieren, vooral honden. Hopelijk krijgen we meer gelijkwaardige films te zien maar mocht deze straks nog niet uit de lijst 'gratis' zijn, zal ik hem eerst nog eens opnieuw bekijken.

Reviews

Anoniem
Mooie landschappen, een stevig verhaal, prachtige en geloofwaardige filmsets, hier en daar wat humor en spanning maken deze miniserie tot wat hij is. Een ander heel erg belangrijk ingrediënt van deze avontuurlijke film is de muziek. Vrolijke avontuurlijke deuntjes worden afgewisseld met opzwepende muziek die de spannende momenten nog wat extra meegeven. Het acteerwerk is wisselend, soms best goed, maar af en toe een beetje gemaakt. Al met al is Call of the Wild echt een prettig tijdverdrijf. Ik raad aan om deze op te zetten rond kerst, de sfeer van de film wordt er zeker door versterkt. Geschikt voor alle leeftijden (mits met begeleiding) Mijn cijfer is een stevige 8.
Desiree
Deze film is een must see voor alle mushers en sledehonden liefhebbers. Het verhaal is zeer realistisch en laat de samenwerking tussen mens en dier in barre weersomstandigheden goed zien. De omgeving is zeer mooi vastgelegd. De invloed van de goldrush en wat een impact het heeft gehad op de lokale bevolking. De koppigheid van onbezonnen mensen die hun wil doordrammen met alle consequenties van dien. De liefde die de hond Buck koestert naar Miles en Miles naar hem. De vastberadenheid en wilskracht om toch door te zetten. Heb ervan genoten, een toppertje!
Anoniem
Ik vind het een hele leuke serie. Ik zou zeggen: huur deze film!
Anoniem
Een film met een groot realiteitsgehalte. Het geeft ook een duidelijk beeld hoe men vroeger niet diervriendelijk met sledehonden omging en hoe men wel goed met de dieren om kon gaan.
De menselijke ontberingen om een goed bestaan op te bouwen zijn keihard neergezet door de hoofdrolspelers.
Monique
Een fantastisch verhaal, ik ga hem kopen, dat doe ik met alle écht goede films. Het avontuur was spannend, het was op één moment wel raar: ze werden aangevallen door wolven, er waren honden gedood en later in de film hadden ze weer genoeg honden. Terwijl als je daarvoor keek leek het alsof er nog maar 2 over waren.
Marieke
Supermooie indrukwekkende film die zeker de moeite waard is om een keer te kijken.
Anoniem
Ontroerend verhaal over de trouw van de hond en ontrouw van de mens. Buck moet het opnemen tegen Spitz die duidelijk als roedelleider geen sympathie heeft voor deze nieuwkomer Buck. Al gauw wint Buck de strijd, maar van een stel wolven redt hij het nauwelijks. Als Buck wordt verkocht aan een stel onervaren pioniers begint hij aan een zeer grote avontuurlijke reis waar hij ternauwerwood aan de dood ontsnapt.
Een film die je ook zeer mooie beelden uit Alaska laat zien. Ook zeker een aanrader voor hondenliefhebbers.
loading