Jack Reacher: Never Go Back (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Majoor Susan Turner is het contact van Jack Reacher in Washington. Wanneer zij wordt gearresteerd voor...
Jack Reacher: Never Go Back

Jack Reacher: Never Go Back

Actie Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 53 min

Majoor Susan Turner is het contact van Jack Reacher in Washington. Wanneer zij wordt gearresteerd voor spionage raakt Reacher betrokken bij een overheidscomplot en moet hij op de vlucht om zijn naam te zuiveren.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Jack Reacher: Never Go Back aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Tim
De film is een spannend verhaal over Jack Reacher en over een goede kennis die in de problemen zit.
Uiteraard komt hij in actie, dus non-stop actie, gevechten, opsporing en vluchten voor de autoriteiten.
De film is ideaal voor de liefhebbers van actie filmen, zeker een aanrader.
Ik ga niet te veel van de film vertellen, het beste is dat je hem gewoon bekijkt en geniet ervan.

Reviews

Geert
De 2e Reacher met Tom Cruise is duidelijk minder dan de 1e. Reacher komt opnieuw op voor een militair in moeilijkheden. Deze keer een Major die wordt beschuldigd van spionage, maar ook deze keer is niets wat het lijkt en komt Reacher uit op een groot complot met wapenhandel. Bijkomend duikt er een meisje op die hij moet beschermen. Het verhaal is een beetje flauw en men wil er emoties induwen die niet in het verhaal passen + die de characters blijkbaar ook niet aankunnen. Er wordt niet op hoog niveau geacteerd. De eerste film was een topper, deze is een heel flauw vervolg. Beetje afknapper.
loading