Hacksaw Ridge (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Hacksaw Ridge vertelt het ongelooflijke waargebeurde verhaal van Desmond Doss die tijdens de slag om Okinawa in de...
Hacksaw Ridge

Hacksaw Ridge

Oorlog Drama
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 2 u 13 min

Hacksaw Ridge vertelt het ongelooflijke waargebeurde verhaal van Desmond Doss die tijdens de slag om Okinawa in de Tweede Wereldoorlog 75 man redde zonder een wapen te dragen of af te vuren. Hij geloofde er in dat de oorlog rechtvaardig was, maar dat moorden desondanks verkeerd was en was dan ook de enige Amerikaanse soldaat in de Tweede Wereldoorlog die in de frontlinie vocht zonder wapen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Hacksaw Ridge aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Louis
een zeer indrukwekkende film over hoe iemand staande voor zijn overtuiging een footprint neerzet in de gestoordheid van een oorlog. Filmisch geven de oorlog scene's de gruwelijkheid weer en het verlies en impact op zovele levens. Ik werd er stil van.
loading