Storks NL (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Ooievaars leveren baby's af, tenminste dat deden ze. Nu leveren zij pakketjes af voor de...
Storks NL

Storks NL

Animatie
Taal: Nederlands Jaar: 2016 Duur: 1 u 23 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Ooievaars leveren baby's af, tenminste dat deden ze. Nu leveren zij pakketjes af voor de internetmagnaat Cornerstore.com. Junior, de top leveringsooievaar, staat vlak voor een promotie wanneer hij per ongeluk de Baby Productie Machine activeert en een schattige, maar volledig ongeautoriseerde baby produceert. In een wanhopige poging om zijn probleempakketje af te leveren voordat de baas erachter komt, haasten Junior en zijn vriend Tulip zich om hun allereerste baby af te leveren.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Storks NL aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Geert
Stork is het bedrijf van oievaars die kindjes leverden maar nu is het een gewone pakjesdienst. Wanneer Tulip, een meisje dat door problemen nooit is afgeleverd, op een verkeerde knop drukt schiet de automatische babymaker machine in gang en wordt er een baby gemaakt. Tulip wil er alles aan doen om deze af te leveren bij de ouders. Geweldige animatiefilm voor jong en oud. Leuk verhaal, mooi getekend en humor voor iedereen en van elke leeftijd. Nederlandse film perfect voor kids om mee te volgen. Leuke vrijdagavond familie film, aanrader. Geweldige sidekick van de roedel wolven, super grappig.
loading