Nerve (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De brave studente Vee wil niet langer onzichtbaar zijn. Aangespoord door haar vrienden, meldt ze zich aan voor het populaire...
Nerve

Nerve

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 33 min

De brave studente Vee wil niet langer onzichtbaar zijn. Aangespoord door haar vrienden, meldt ze zich aan voor het populaire onlinespel NERVE. Kijkers betalen om te zien hoe Spelers hun uitdagingen aangaan. De beloning: geld en eeuwige roem. Eén uitdaging lijkt Vee weinig kwaad te kunnen. Maar wanneer de Kijkers haar aan de knappe Ian koppelen, verliest ze zich in het sensationele spel. Ze gaat steeds riskantere uitdagingen aan. Dan neemt het spel een sinistere wending: ze verliest de controle en haar hele toekomst staat op het spel. Voor Vee is het nu alles of niets?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Nerve aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Best een leuke film, vonden wij... Juliette Lewis vinden wij zo een gave actrice, jammer dat ze tegenwoordig zo weinig te zien is, en jammer dat ze nu wat degelijk acteert en weinig aanwezig is in de prent... Maar zeker een geslaagde film. Geen ontzettende 'thriller', maar zeker goed voor een avond vermaak. Wij raden de film zeker aan en waarderen deze met een welverdiende 8. Apart is de film in ieder geval!

Reviews

Zara
In het algemeen vond ik deze film goed. Ik hou wel wat van romantiek dus die zat er in, maar qua spanning viel het voor mij tegen. Jammer, want het zou nog beter zijn. De relatie tussen de twee personages is ook wel tof!
Michel
vermakelijke film
loading