Blood Father (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ex-gedetineerde John Link wordt na jaren herenigd met zijn eigenzinnige 16-jarige dochter. Zij wordt achternagezeten...
Blood Father

Blood Father

Actie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 24 min

Ex-gedetineerde John Link wordt na jaren herenigd met zijn eigenzinnige 16-jarige dochter. Zij wordt achternagezeten door leden van een Mexicaans drugskartel die er op uit zijn haar te vermoorden. Een bloedstollend kat-en-muis spel ontstaat in de woestijn van New Mexico, waarbij John tot het uiterste gaat en zijn leven op het spel zet om zijn dochter te beschermen...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Blood Father aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Vicky
Absoluut een must om te bekijken als je graag een actiefilm met een vleugje ironie en drama met een knappe verhaallijn hebt.Een vader die net vrijkomt en zijn hart volledig toewijdt aan de dochter die hij verloor in tijd.Dat dochters naar de papa gaan en zonen naar de mama staat in deze film erg in de spotlight , maar dochterlief is ook geen engeltje zo blijkt en dit zorgt voor best wat narigheid voor de pas in vrijheidgestelde vader die dit als kiespijn missen kan maar je eigen kind ? daar kill je voor , toch ? hij heeft het in ieder geval niet erg saai ! kijken maar !

Reviews

Coen en Nelly
Dit vonden we ook een alleraardigste film. Goed, het ligt er allemaal een beetje dik bovenop en soms denk je HUH? kan eigenlijk niet, maar bij deze film vergeef je de makers dat. Mel Gibson, bijna altijd goed in een film, speelt hier ook weer lekker. Het lijkt ook of hij er echt zin in hebt. De dochter vonden we wel wat irritant, maar ja... pubers. Al met al een leuke film voor tussendoor. De waardering komt uit op een zeven.
Tim
Deze film gaat over de relatie tussen vader en dochter, het feit dat ze jaren van elkaar gescheiden zijn maakt het er niet simpeler op.
De vader die onlangs in de gevangenis heeft gezeten kampte ook met drankproblemen.
De dochter heeft net zowel een drank als drugsprobleem.
Maar ze heeft ook een moord gepleegd, hierdoor neemt ze terug contact op met haar vader.
Het contact gaat met de nodige ups en downs gepaard.
De vader neemt zijn rol als beschermer serieus, hij gaat hierdoor zelfs over lijken.
De film is prachtig verfilmd, onverwachte wendingen en een mooie verhaallijn.
Hans
Recht toe, recht aan actiefilm over een net uit de gevangenis ontslagen Mel Gibson die zijn criminele dochter uit de handen moet houden van een stelletje zware jongens. De caracters zijn weinig uitgediept waardoor je niet echt een feeling krijgt voor de hoofdpersonen. Wel een aardige film die makkelijk wegkijkt.
loading