Swiss Army Man (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Swiss Army Man toont Paul Dano en Daniel Radcliffe in een gonzo buddy comedy die het filmdebuut betekent voor de...
Swiss Army Man

Swiss Army Man

Drama
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 33 min

Swiss Army Man toont Paul Dano en Daniel Radcliffe in een gonzo buddy comedy die het filmdebuut betekent voor de veelgeprezen muziekvideo regisseurs Daniel Scheinert en Daniel Kwan. Overladen met eindeloze creativiteit in zowel vorm als inhoud, gaat Swiss Army Men van het absurde naar het emotionele en weer terug. Hank is gestrand op een verlaten eiland en heeft de hoop opgegeven om ooit nog thuis te komen. Maar alles verandert wanneer er een lijk aanspoelt. Op geheel eigen wijze laat Swiss Army Man zien hoe het dode lichaam van de ene man, de andere weer tot leven kan wekken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Swiss Army Man aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading