Land of Mine (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer de Tweede Wereldoorlog teneinde loopt wordt een groep Duitse soldaten, eerder jongens dan mannen, gevangen...
Land of Mine

Land of Mine

Oorlog
Taal: Duits Jaar: 2015 Duur: 1 u 37 min

Wanneer de Tweede Wereldoorlog teneinde loopt wordt een groep Duitse soldaten, eerder jongens dan mannen, gevangen genomen door het Deense leger. Ze worden gedwongen een dodelijke taak ten uitvoer te brengen: het ontmantelen en ruimen van duizenden in de Deense stranden ingegraven landmijnen, en dat met weinig tot geen training. De jongens ontdekken dat de oorlog voor hen nog lang niet ten einde is.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Land of Mine aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Louis
zeer sterke film over de nasleep van WW2. In dit geval over duitse jongens die onbeschermd gedwongen werden de (duitse) mijnen te ruimen. Moller zet een keiharde militair neer die langzaam ontdooit terwijl de jongens het dodelijke werk doen wat duidelijk in beeld wordt gebracht. De verhaal heeft goede diepgang en je graaft en zweet met de jongens mee tijdens hun werk. Goede film over een onderwerp wat niet echt bekend is en niet alleen maar de winnaars belicht.

Reviews

Maarten
Aparte film met een sterke cast van relatief onbekende acteurs die een prima uitvoering neerzetten van het verhaal.
loading