Oswald en de Pinguïns (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De film Oswald en de Pinguïns is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Australische hond Oddball. Ten...
Oswald en de Pinguïns

Oswald en de Pinguïns

Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2015 Duur: 1 u 31 min

De film Oswald en de Pinguïns is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Australische hond Oddball. Ten Zuiden van Australië ligt een eiland waar een kleine kolonie pinguïns een belangrijke attractie vormen. Maar door de aanhoudende aanvallen van vossen worden de dwergvogels op het eiland bedreigd. De dochter van een excentrieke boer heeft hier een bijzondere oplossing voor bedacht: ze wil de hond Oswald inzetten om de vossen te verdrijven. Oswald is een Italiaanse rashond met een onstuimig en excentriek karakter. Ze lijken een geweldige combinatie te zijn maar ook de hond en de pinguïns moeten aan elkaar wennen. Hij beschermt de dwergvogels met zijn leven en krijgt dankzij de geweldige blaf en vechtlust van de hond de tijd om rustig hun eieren uit te broeden.  Zal het de eigenzinnige hond lukken om de kolonie te redden?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Oswald en de Pinguïns aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading